Naše služby

Zateplování mezipanelových spár, zateplení atik ze závěsného lešení, výměna lodžiových zábradlí, montáž samoventilačních turbín, opravy hydroizolačních krytin

Jedná se o pružné zakrytí vertikálních a horizontálních mezipanelových spár . U těchto spár dochází postupem času k poškození panelů resp. ulomení rohů ( působením povětrnostních vlivů, UV záření) a k deformaci či úplnému vypadnutí stávajícího těsnění. Vzniklé mezery nezabrání průniku vody mezi panely. Následuje vlhkost v bytech a tvoření plísní. Silikonová páska slouží k překrývání netěsnících spár na panelových domech ale i k těsnění nových objektů, zejména s velkým rozponem prvků. Dokonalá zábrana proti průniku dešťové vody.
 
 
Technologický postup zateplení mezipanelových spár:
 
  1. Odstranění veškerého stávajícího těsnění, které již neplní funkčnost ( vypadané, pokřivené atd.)
  2. Vyspravení a penetrování rohů panelů (reparační malta, penetrace B117)
  3. Aplikace montážních pěn do spár v tloušťce 15 cm k dehtovému pásu
  4. Po vytvrdnutí pěny ořezání a překrytí fasádní silikonovou páskou
  5. Ekologická likvidace odpadu bude prováděna průběžně
Co zateplením spár mezi panely získáte?
  •  zlepšení tepelně – izolačních vlastností
  • dlouhá životnost úpravy i v silně agresivní městské a průmyslové atmosféře až 25 let.
  • vynikající odolnost vůči dynamickému namáhání předčí všechny používané tmely.
  • práce jsou prováděny pomocí horolezecké techniky- úspora za stavbu lešení
  • nevadí pozdějšímu zateplení, spíše naopak
 

 

 

Výškové mytí budov a technologických celků

Údržba a mytí budov vyžaduje odbornou firmu zabývající se výškovými pracemi. Naše společnost v této oblasti výškových prací nabízí, jak klasické mytí budov, tak i tlakové mytí střech, konstrukcí a oken ve výškách. Veškeré práce ve vysoké kvalitě od proškolených pracovníku s letitými zkušenostmi.
 

Kdy je nutné objednat výškové mytí budov

Výškové mytí budov je vyžadováno především u průmyslových celků, továrních a skladových hal nebo moderních kancelářských budov. Všechny tyto typy, mají velké plochy bez možnosti otevření a mytí oken zevnitř. Naše společnost mytí provádí pomocí lezecké techniky, kdy s pracovníci spouštějí pomocí lan ze střechy.
 

Fasádní a antikorozní nátěry

Průmyslové výrobní a skladové haly, vysílače a další kovové konstrukce vyžadují pravidelné opravy plášťů a zajištění antikorozní ochrany. Bytové domy zase jednou za několik let potřebují nový fasádní nátěr. Naše společnost Vám zajistí antikorozní i fasádní nátěry ve vysoké kvalitě barvy i odvedené práce.
 

Rizikové kácení

Kompletní systém ochrany proti holubům, hroty, sítě

Svářečské práce